Graag stel ik me even aan u voor.  Het is immers fijn om te weten met wie u te maken krijgt.

Mijn naam is Ingrid Bertens, moeder van 4 kinderen en gelukkig getrouwd. 

Ik heb jaren gewerkt in de financiële wereld. De laatste 15 jaar bij Achmea Interpolis. Steeds vaker kwam ik hier mensen tegen die in de financiële problemen waren geraakt en tegen een enorme muur aan liepen.  Dit heeft mij mede doen besluiten om de hbo-opleiding schuldhulpconsulente te gaan volgen. Ik ben inmiddels volledig gediplomeerd schuldhulpconsulente volgens de NEN 8048 norm.  Tevens heb ik inmiddels 2 jaar werkervaring opgedaan bij Kuijpers & van de Ven bewindvoering voordat ik de stap naar zelfstandigheid heb gezet. 

Soms moeten mensen een drempel over. Wacht echter niet te lang. Financiële problemen lossen zich niet vanzelf op, maar oplossen doen wij samen.  Twijfel niet langer.  De intake is gratis en dan kunt u nog beslissen of we samen uw problemen gaan aanpakken. 

 

Ingrid Bertens

Ook ik stel me graag even aan u voor. Mijn naam is Lorianne van Beek, getrouwd en moeder van 2 jongens.

Oorspronkelijk kom ik uit de zorg, maar toen Ingrid startte met Inpulls ben ik hierbij betrokken geraakt omdat we bij Inpulls op een andere manier wilden werken dan op een gebruikelijk bewindvoerderskantoor. 

Wij zijn van mening dat een goede financiële zorg niet los gezien kan worden van maatschappelijke en sociale situaties waarin mensen verkeren.  Soms maak je verkeerde keuzes, soms loopt het in het leven anders dan je voor ogen had maar altijd verdien je een nieuwe kans.

Door onze krachten te bundelen, kunnen we op elk  gebied de juiste ondersteuning  bieden. 

Lorianne van Beek 

 

Mieke Wouters (foto volgt) 

Sinds 1 januari ben ik toegetreden als Vennoot bij INPULLS bewind. Ik heb jaren ervaring in de bewindvoering en schuldhulpvelening van de Gemeente Tilburg. Ik ben afgestudeerd als jurist en weet hierdoor vaak de juiste weg te bewandelen in gecompliceerde dossiers.