Informatie


Onze insteek is: ¨Iedereen verdient een 2de en soms zelfs een 3de kans¨. 
Samen zoeken wij naar een totaaloplossing. Wij helpen mensen het beste uit zichzelf te halen en de zelfredzaamheid te vergroten. Wij streven naar een duurzame financiële huishouding en helpen u bij het opstellen van een sluitende begroting. Hiermee voorkomt u financiële problemen. Financiële zelfredzaamheid is DE basis voor waardigheid en zelfrespect. Mensen zitten pas lekker in hun vel als er geen grote financiële problemen (meer) zijn.


Vaak moeten mensen een drempel over. Onze vriendelijke, open en respectvolle manier van werken laat die drempel al snel verdwijnen. Vul onderstaand formulier in en geef ons de kans u te helpen. Wij nemen binnen 36 uur contact met u op. Binnen enkele weken ziet de wereld er heel anders uit.

 

Wij helpen u uw schulden helder te krijgen. Onderhandelen met schuldeisers (gemiddeld neemt men genoegen met een percentage van 27% van de schuld) is hierbij één van onze taken. INPULLS neemt (tijdelijk) de betalingen van uw vaste lasten over. Hierdoor ontstaan er geen nieuwe schulden.