Budgetbeheer voor elke doelgroep

 

Heeft u (of uw cliënt) hulp nodig bij schulden of financieel beheer? Laat Inpulls helpen met het budgetbeheer. Bij ons kantoor voor budgetbeheer en bewindvoering in Tilburg staat een persoonlijke aanpak en betrokkenheid centraal. We kunnen het financieel beheer verzorgen wanneer er sprake is van schulden, maar helpen ook graag kwetsbare doelgroepen zoals ouderen en mensen met een beperking. Lees hier meer over onze diensten en aanpak.

 

Financieel beheer bij schulden


Wanneer u schulden heeft, wilt u hier natuurlijk zo snel mogelijk van af - maar het liefst op zo'n manier dat uw leven niet te oncomfortabel wordt. Wij begrijpen dat als geen ander. Daarom zullen we samen kijken naar welke oplossingen we kunnen bieden in uw persoonlijke situatie. We onderhouden intensief contact met u, zodat we zeker weten dat we op de goede weg zijn. We hanteren een open en transparante manier van communiceren. Dit omdat we snappen dat het uit handen geven van het financieel beheer geen sinecure voor u zal zijn. Samen zullen we er dan ook het beste van maken en uw financiën zo snel mogelijk weer op de rit krijgen.

 

 

Budgetbeheer voor ouderen

 

Voor ouderen is het niet altijd even makkelijk om de geldzaken te regelen. Zeker met de huidige trend van digitalisering lukt het niet iedereen om mee te komen. Het gevolg is dat deze doelgroep soms het overzicht op de financiën verliest. Wij kunnen in dat geval het financieel beheer overnemen wanneer het een oudere niet meer lukt om zelf diens geldzaken te regelen. Hierbij zullen we uiteraard de cliënt centraal stellen, en het budgetbeheer afstemmen op de wensen en situatie van de oudere.


Werkt u bij een zorginstelling voor ouderen, dan herkent u vast hoe moeilijk sommige cliënten het kunnen hebben met hun budgetbeheer. Wilt u weten of en hoe wij kunnen helpen? Plan dan gerust een gratis vrijblijvend kennismakingsgesprek met ons in.

 

Budgetbeheer voor mensen met een beperking


Mensen met een beperking hebben geregeld moeite met hun financiën. Soms leidt dit zelfs tot schulden. Wij kunnen hierbij helpen. Of er nu sprake is van schulden of niet, we kunnen middels een cliëntgerichte aanpak de financiën op orde brengen.

Bent u werkzaam als hulpverlener of begeleider, en bent u benieuwd wat wij voor uw cliënten kunnen betekenen? We gaan graag met u in gesprek om onze werkwijze en de mogelijkheden uit te leggen. Wij hebben namelijk net als u erg begaan met deze doelgroep en hebben het beste met uw cliënt voor.