Financieel beheer in en om Tilburg


Wanneer u schulden heeft en niet weet hoe u hier zo snel mogelijk van af kunt komen, laat ons dan helpen. Ons kantoor in Tilburg is gespecialiseerd in financieel beheer en bewindvoering. We hebben al vele klanten geholpen met hun budgetbeheer en financiële administratie. Lees hier meer over onze missie en diensten.

 

Financieel beheer voor elke doelgroep


Of u nu grote schulden heeft, of gewoonweg wat hulp kunt gebruiken op het gebied van budgetbeheer, wij hebben de juiste experts in huis. Zo kunnen wij het financieel beheer verzorgen wanneer het een cliënt zelf niet lukt om de geldzaken op orde te brengen. Onze clientèle is heel divers, en voor ons houdt dit in dat we altijd streven naar maatwerk. Het welbevinden van de cliënt is onze prioriteit. Alles gebeurt in persoonlijk overleg met de cliënt. Elke stap wordt voorgelegd én uitgelegd; helder en begripvol communiceren is in onze ogen essentieel wanneer het om financieel beheer gaat. Bewindvoering gaat immers om wederzijds vertrouwen, dus we investeren graag in het sociale aspect.

 

 

Ouderen en hulp met de financiën


Ouderen zijn bijvoorbeeld een kwetsbare doelgroep wat dit betreft. Wij helpen hen dan ook graag met hun financiën. Voor deze groep kunnen zaken als internetbankieren, betalingsherinneringen en zelfs pinpassen of creditcards overweldigend zijn, en niet zelden leidt dit tot verlies van overzicht. Met alle gevolgen van dien.

 

Financieel beheer voor mensen met een beperking


Naast ouderen kunnen we ook mensen met een beperking bijstaan in hun financiën. We hanteren hierbij een open en laagdrempelige manier van communiceren, zodat de cliënt begrijpt wat er van hem of haar verwacht wordt en wat wij precies doen. We kunnen bijvoorbeeld helpen met het oplossen van schulden, maar ook deze voorkomen door de cliënt te scholen op het gebied van budgetbeheer.

 

Wat wij kunnen doen


Herkent u zichzelf of een cliënt in dit scenario, weet dan dat wij een helpende hand kunnen bieden. Onder onze diensten valt bijvoorbeeld overname van het financieel beheer, maar we kunnen ook de cliënt wegwijs maken op het gebied van budgetbeheer. In onze werkwijze staat het realiseren van zelfredzaamheid centraal, en we stellen de wensen en behoeftes van de cliënt voorop. Daarom zullen we altijd samen met de cliënt zoeken naar een passende langetermijnoplossing. Dit kan betekenen dat wij de bewindvoering verzorgen, zodat de vaste lasten altijd tijdig worden betaald. De cliënt krijgt in dat geval zakgeld tot diens beschikking, wat niet te weinig maar ook niet te veel zal zijn. Bewindvoering lijkt in eerste instantie wellicht spannend of een grote stap, maar in de praktijk zien wij dat dit in alle gevallen heel veel rust schept en zorgen wegneemt.

 

 

Plan een vrijblijvend gesprek in, gratis


Benieuwd wat wij voor u kunnen doen? U kunt via onze website gratis een vrijblijvend kennismakingsgesprek inplannen. Ook wanneer u in de zorg werkt en wilt weten of wij uw cliënt kunnen bijstaan, gaan we graag met u in gesprek. Plan vandaag nog een afspraak in; we helpen graag!