Persoonlijke bewindvoering in Tilburg


Ons kantoor voor bewindvoering in Tilburg staat voor een individuele en klantgerichte benadering. INPULLS support heeft niets met financiën te maken, maar steunt op sociaal vlak. 

 

We onderhouden intensief contact met u en andere hulpverleners en zijn open en eerlijk in onze communicatie. Bewindvoering en budgetbeheer is feitelijk een vorm van sociaal werk, dus een persoonlijke en laagdrempelige aanpak is in onze ogen een must om de nodige vertrouwensrelatie op te bouwen. Daarom zullen we u in alle stappen van het proces betrekken en transparant zijn in onze communicatie. Tevens zien wij het als onze taak om u de handvatten te geven om uw financiële zelfredzaamheid te bevorderen. Op die manier is bewindvoering niet slechts een tijdelijke oplossing, maar een investering in een comfortabelere toekomst.

 

Daarnaast bieden wij INPULLS support aan. Voor mensen die een gezellig contact zoeken. Wij helpen met alle voorkomende zaken die niets te maken hebben met verzorging. Dus gezelschap, vervoer, boodschappen etc etc. 

 

 

Budgetbeheer voor ouderen en mensen met een beperking


Het grootste deel van onze klanten betreft mensen met schulden, maar wij helpen ook heel graag andere doelgroepen met hun budgetbeheer. Zo kunnen wij ouderen bijstaan die niet meer in staat zijn hun geldzaken te beheren. Door de bewindvoering uit te besteden, kunt u onenigheid in de familie voorkomen, wat helaas veel voorkomt.

 


Een tweede doelgroep voor wie wij het financieel beheer kunnen verzorgen, is mensen met een beperking. Of zij nu schulden hebben of gewoonweg hun budget beter willen kunnen beheren, we helpen graag. Ook bij deze doelgroepen geldt: hun welbevinden is onze prioriteit, dus we zorgen voor een heldere en passende aanpak.

 

Gratis vrijblijvend kennismakingsgesprek


Woont u in of om Tilburg, en wilt u meer weten over ons als Bewind/Support?

U kunt geheel vrijblijvend en gratis een kennismakingsgesprek met ons inplannen.

We begrijpen namelijk dat wie op het punt staat het financieel beheer uit te besteden of wie support zoekt op sociaal vlak  met vragen of zorgen kan zitten. Wij nemen deze graag bij u weg in een persoonlijk gesprek. Ook zorginstellingen en hulpverleners staan wij graag te woord, om samen de mogelijkheden te verkennen. Woont u iets verder uit de buurt, en bent u benieuwd of we kunnen helpen? Kom vooral met ons in contact, dan kijken we wat we voor u kunnen doen.